Kitchen TV

Kitchen TV jedini je projekat u regionu koji je u potpunosti posvećen kuvanju, ishrani, turizmu, kulturi, tradiciji, ali i edukaciji o zdravim životnim navikama.

Uzimajući u obzir da je prostor bivše Jugoslavije i većeg dela Balkana blizak po jeziku, kulturi, mentalitetu i da narodi regiona dele kulinarsku tradiciju, imperativ uređivačke politike Kitchen TV je da gledaocima ponudi sadržaj koji će promovisati sve specifičnosti regiona. Po tome će Kitchen TV biti jedinstveni projekat na medijskoj sceni zemalja regiona.

Tim stručnjaka iz Advance media, koji su angažovani na ovom projektu, uveo je gastronomske programe na srpsko tržište još 1998. godine realizacijom „Gastronomskog dnevnika Vokija Kostića“ i kasnije „Gastronomada“, autora Nenada Gladića – Lepog Brke, koji iz godine u godinu uporno približava svetsku gastronomiju i kulturu srpskom TV konzumentu.

Naša vizija je i da Kitchen TV postane mnogo više od TV kanala. Otvaranjem i razvojem novih kanala komunikacije sa građanima u regionu pokrićemo dodatni krug korisnika i obezbediti dvosmernu komunikaciju.