5. MEDIA MARKET – SAJAM INFORMISANJA, KOMUNIKACIJA I MARKETINGA

27 avgusta, 2019

5. MEDIA MARKET – SAJAM INFORMISANJA, KOMUNIKACIJA I MARKETINGA

Peti biznis sajam informisanja, komunikacija i marketinga „Media market“ održaće se od 23. do 27. oktobra 2019. u hali 3 Beogradskog sajma.

Svojim konceptom, atraktivnim izgledom i bogatom ponudom, Sajam medija se nametnuo kao jedinstvena regionalna manifestacija koju je do sada posetilo više od 600 hiljada posetilaca. Već petu godinu, Media market je mesto susreta ljudi iz medijskog biznisa na kojem se razmenjuju informacije i ideje, uspostavlja i razvija saradnja, predstavljaju i pokreću novi projekti. Istovremeno, mediji i medijski profesionalci, posebno, urednici i novinari, imaju priliku da se direktno susretnu sa svojom publikom, ali i konkurencijom.

I ove godine, posetiocima će se predstaviti naše najveće medijske kompanije, izdavači dnevnih novina i magazina, radijske i TV kuće, internetska, specijalizovana i regionalna izdanja, novinarska udruženja i agencije, kao i druge organizacije iz oblasti medija i tržišnih komunikacija. Biće zastupljena i ponuda studijske opreme i softvera.

U pratećem programu, na glavnoj bini i na štandovima izlagača, učestvovaće atraktivni gosti iz raznih oblasti. Na brojnim panelima biće zastupljene aktuelne teme iz medijske sfere i društvenog života. Predstavljanje dobro znanih i novih izdanja, emisija i projekata, učešće zanimljivih medijskih ličnosti, mini koncerti, društveno odgovorne aktivnosti izlagača, nagradne igre i druge aktivacije, biće sastavni deo i ovogodišnje priredbe. Kao i prethodnih godina, sajamska dešavanja pratiće uživo sajamska televizija.

Kao podrška unapređenju poslovne dimenzije priredbe i ove godine će funkcionisati B2B portal preko kojeg će izlagači i poslovni posetioci moći da se povezuju i ugovaraju saradnju.

Robne grupe
Žurnalizam i izdavaštvo
Elektronski mediji
Digitalni mediji i društvene mreže
Marketing – advertajzing
Odnosi s javnošću i CSR
Novinarska i medijska udruženja i organizacije
Studijska oprema i softveri
Edukacija

Vesti ,